اخذ ویزای تایلند از سفارت تایلند، قیمت و شرایط جدید ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند از سفارت تایلند، قیمت و شرایط جدید ویزای تایلند

ویزا و سفارت تایلند، قیمت ویزای تایلند، شرایط جدید ویزای تایلند برای ایرانیان

قوانین ویزا به طور مرتب در حال تغییر است، از این رو پیش از آماده شدن برای بهترین سفر عمرتان و بازدید از مکان های دیدنی توریستی تایلند، آخرین شرایط اخذ ویزا از سفارت تایلند را چک کنید. 
در حال کلی دو نوع ویزا برای مسافران تور تایلند موجود است :
ویزای فیری : به مدت 30 روز اعتبار دارد که قابل تمدید نیز می باشد.
ویزای توریست : به مدت 2 ماه اعتبار دارد و قابلیت تمدید زمان دارد.
اگر قصد سفر با تور ارزان تایلند را دارید، باید بدانید که بدون ویزای توریستی این کشور نمی توانید به تایلند سفر کنید اما جای نگرانی نیست، اخذ ویزای توریستی تایلند آسان است و گردشگران تنها با ارائه مدارک شناسایی، بدون مصاحبه می توانند ویزای توریستی خود را دریافت کنند.

شرایط جدید ویزای توریستی تایلند

تمام متقاضیان می بایست  هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
هزینه پرداخت‌ شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست.
آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا در سفارت حضور یابد.

سفارت تایلند ( Embassy of the Kingdom of Thailand) تهران در ایران کجاست ؟

سفارت تایلند در تهران  واقع در منطقه بهارستان، روبه روی بیمارستان طرفه، در کوچه استقلال پلاک 3 قرار دارد.

چطور به سفارت تایلند ( Embassy of the Kingdom of Thailand) برسیم ؟

اگر می خواهید به سمت سفارت تایلند حرکت کنید، تنها کافیست با یکی از وسایل نقلیه مترو، بی آر تی و یا تاکسی از خیابان آزادی به میدان انفلاب بروید، سپس در میدان انقلاب خط عوض کنید و به مسیر خود را در خیابان انقلاب به طرف میدان فردوسی ادامه دهید. میدان فردوسی را به سمت خیابان انقلاب ادامه دهید تا از خروجی ابن سینا از خیابان انقلاب خارج شوید، سفارت تایلند را در کوچه استقلال 3 در خیابان ابن سینا خواهید دید.

ساعات کاری سفارت تایلند - Embassy of the Kingdom of Thailand

در روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت 8:30 صبح الی 16:30 سفارت تایلند آماده خدمت رسانی می باشد.

تحول مدارک و دریافت ویزای تایلند از سفارت 

به منظور تحویل مدارک خود به سفارت تایلند، می توانید در روز های کاری سفارت از ساعت 8:30 الی 11:30 اقدام کنید.
برای دریافت حضوری ویزا تایلند خود نیز می توانید از ساعت 13:30 الی 16:00 به سفارت مراجعه کنید. 
هزینه و قیمت ویزای تایلند برای ایرانیان
ویزای توریستی یک بار ورود: 35  یورو
ویزای تجاری یک بار ورود: 60  یورو
ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: 140  یورو
ویزای گذری: 25  یورو

مدارک لازم جهت دریافت ویزای توریستی تایلند برای ایرانیان

۱. اصل و کپی بليط (حتما در یک صفحه A4 ) تاييد شده هوايی به مقصد تايلند الزامی است.
۲. یک قطعه عکس جديد 3 در 4 رنگی، تمام رخ، بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود).
۳. اصل پاسپورت

شرایط پاسپورت لازم جهت اخذ ویزا توریستی تایلند

پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.